Utforska

Utforska vårat gym med unik atmosfär

Vad erbjuder vi?

Som medlem hos oss på Body & Fitness så får du ett gym med alla delar för att du ska kunna nå dina mål med din träning. Du får tillgång till ett stort utbud av utrustning för styrketräning, gruppträning, konditionsträning samt vår kompetenta personal och ledare som hjälper dig.

Vi erbjuder också digitala hjälpmedel i form av Tanitavåg för att få ett kvitto på din kropps utveckling av din träning.

Unik atmosfär

Belägen i en gammal gummiverkstad & mack centralt i Nora, med en industriell klubbkänsla tar vi New Yorks charm och tryck till våra medlemmar & erbjuder en känsla du inte hittar någon annanstans.

Träning i hela gymmet

Vi har ytor för allt du kan tänka dig. Gruppträning ingår för alla medlemmar och du anmäler dig här på vår sida.

Träna ute

Träna ute i vår Arena med 500 kvm. Här finns en rad olika maskiner, viktmagasin, ytor för funktionsträning, ha gruppass. Du kan även träna i vår bur.

Vi vann pris

Body & Fitness vann under sina tidiga år priset för månadens gym av Gymgrossisten. Gymmet tilldelades priset på grund av hur väl industrikänslan kompletterade gymmets råa utseende och läge. Sedan dess har lokalen enbart blivit bättre och interiören har fortsatt att utvecklas till vad den är idag!